Kost Med Græskar Og Kvæde Smelter Ringene Om Vinteren

Indholdsfortegnelse:

Video: Kost Med Græskar Og Kvæde Smelter Ringene Om Vinteren

Video: Kost Med Græskar Og Kvæde Smelter Ringene Om Vinteren
Video: A Bowl Of Peanut Oil Catches 7 Mice In 1 Night - Motion Camera Footage 2024, September
Kost Med Græskar Og Kvæde Smelter Ringene Om Vinteren
Kost Med Græskar Og Kvæde Smelter Ringene Om Vinteren
Anonim

Selvom det er koldt udenfor, og nu skal vi tage flere lag tøj på for at holde varmen, betyder det ikke, at vi ikke kan håndtere det nu. smeltende irriterende ekstra pund. Der er et andet plus i dette, nemlig - nu på en diæt og begynder at træne i koldt vejr, vil du kunne komme ind i dine yndlingsjeans igen i sommermånederne, når dine figurer ser perfekte ud, og du kan forme dem perfekt med dette kost med græskar og kværter.

Kost med græskar og kvæde smelter ringene om vinteren

Generelt er denne kombination ideel til vægttab, og selv nu er disse frugter sæsonbestemte og kan købes i enhver butik. Kvede har derimod mange værdifulde ingredienser, såsom at være rig på uopløselig fiber, hvilket hjælper med at bremse peristaltikken. Græskar har imidlertid en afførende virkning, og det neutraliserer denne ulempe ved kværter.

Generelt har begge frugter en meget god effekt på fordøjelsen og øger også stofskiftet og hjælper os med at tabe sig. De mætter også meget godt, men stimulerer også nedbrydningen af irriterende fedtstoffer, som vi alle ønsker at slippe af med for at skinne som stjerner på stranden.

Denne effekt mærkes stærkest i kombination, så det er bedst at holde sig til kosten med græskar og kværter sammen. Ikke mindre fordel ved denne diæt er, at den forbedrer immuniteten, hvilket er meget vigtigt i vintermånederne.

For eksempel en fem-dages diætmenu med græskar og kværter

Kost med kværter
Kost med kværter

Første dag

Morgenmad - skær lidt græskar og kvæde, bag dem derefter i ovnen i en kuvert. Drys med lidt sukker og kanel, og drik også en kop aromatisk urt eller grøn te;

Frokost - bønnesuppe og 1 kop hjemmelavet kvædekompot;

16 timer - 100 g ristet græskar.

Middag - ristet fisk (ca. 150-200 gram) med garnering af kål eller salat, der er smagret med lidt citronsaft og salt. Til dessert sødes med en ovnbagt kvæde med kanel og lidt sukker.

Anden dag

Morgenmad - 1 hårdkogt æg og grøn te med citron og honning;

Frokost - et stykke svinekød (ca. 130 gram), som grilles. Pynt med nogle friske grøntsager efter eget valg og spis noget til dessert ristet græskar med kanel og sukker;

16 timer - et stykke fuldkornsbrød, der spredes med leverpostej (helst hjemmelavet) og 1 kop kefir.

Middag - 130-140 g ristet græskar med lidt honning og nødder efter eget valg samt grøn te med citron.

Tredje dag

Morgenmad - lav en frugtsalat med 1 kiwi, 1 pære, en halv kvæde og et par nødder efter eget valg. Krydre det med lidt creme fraiche og tilsæt hvis det ønskes;

Frokost - en sandwich med fuldkornsbrød og lidt hakket oksekød, tilsæt gul ost på toppen. Til dessert forkæl dig selv med 1 bagt kvæde i ovnen;

16 timer - puré af 100 g ristet græskar og 1 spsk. fløde;

Middag - en stor portion salat med 50 gram svampe, nogle oliven, salat, agurk, spinat og arugula. Sæson med en dressing af lidt citronsaft, honning og 1 tsk tahini. Til dessert skal du lave noget ristet græskar med kanel og sukker.

Fjerde dag

Kost med græskar og kværter
Kost med græskar og kværter

Morgenmad - en yoghurt med en halv fint revet kvede og nogle nødder efter eget valg;

Frokost - en standard portion vegetabilsk risotto med løg, grønne bønner, gulerødder og broccoli. Tilsæt en dessert, nemlig ristet kvede, der er drysset med brunt sukker;

16 timer - 150 g ristet græskar med lidt honning og kanel;

Middag - kyllingesuppe med grøntsager, men nødvendigvis uden nudler, tilføj til dessert 1 ristet kvæde.

Femte dag

Morgenmad - 130-150 gram ristet græskar og et glas kefir;

Frokost - 1 ristet kvede og grøn te med lidt honning;

16 timer - et glas kefir;

Middag - omelet med gulerødder, løg og peberfrugter. Til dessert skal du lave en ristet kvede med lidt brunt sukker igen.

Sammen med disse to frugter kan du tilberede mange forskellige vinterretter, der ikke kun vil være nyttige, men også meget velsmagende. På denne måde behøver du ikke spise monotont, så det er meget lettere at overvinde den mentale holdning i denne diæt.

Og husk, at det som med enhver diæt er meget vigtigt at drikke nok væske om dagen, nemlig ikke mindre end 1,5-2 liter.

Anbefalede: