Sådan Arrangerer Du Dine Måltider Som En Rigtig Kok

Video: Sådan Arrangerer Du Dine Måltider Som En Rigtig Kok

Video: Sådan Arrangerer Du Dine Måltider Som En Rigtig Kok
Video: УКРАЛИ НОЖНИЦЫ ИЗМЕРЕНИЙ у ДЕМОНА! Кукла Чаки и Аннабель в реальной жизни! 2024, September
Sådan Arrangerer Du Dine Måltider Som En Rigtig Kok
Sådan Arrangerer Du Dine Måltider Som En Rigtig Kok
Anonim

Servering af mad er af stor betydning. For at opnå en god effekt skal vi tage nogle faktorer i betragtning. Her er ideer til en enklere måde at arrangere, men de er ret effektive.

Rammen for vores præsentation er tallerkenen, hvilket betyder, at vi skal vælge det omhyggeligt i henhold til den specifikke lejlighed.

Det er også forbundet med arrangementet af mad farven i pladen. Det kan betragtes som en hel kunst og er et vigtigt element i præsentationen, især når vi serverer grøntsager. For at bevare deres friske udseende kan vi blanche dem. Til en række grønne bladgrøntsager kan vi bruge lyse farver - rød peber, tomater, gulerødder. Grøntsager kan skæres forskelligt for at få større effekt. Således er skålens udseende livlig og interessant.

Kontrasten i maden skabes også af strukturen. Overvej at kombinere hårdt og blødt, glat og ujævnt, fordi dette skaber en illusion af pragt på pladen. Denne mangfoldighed i tekstur opnås gennem forskellige produkter eller forskellige madlavningsmetoder.

En vigtig del af at arrangere mad er den såkaldte centrum af opmærksomhed eller med andre ord - vægten blandt elementerne på pladen. Tror naturligvis ikke, at hovedelementet i dine retter skal placeres i midten af pladen. En vigtig regel er dog, at de højeste elementer skal være bag gæstens synspunkt, og det laveste punkt bør som regel ikke være centralt placeret.

Et lille trick er at visualisere et ur, når vi serverer vores gæster - vi lægger kødet kl. 2, grøntsagerne - kl. 6 og puréen - kl. 10. Dette er en standardkomposition, og resten er yderligere smukke elementer.

Ryddelighed og renlighed på pladen gør et godt indtryk. Mad skal ikke samles i midten og bør ikke være på kanten af pladen. Det er godt at se efter balance i vores sammensætning. Når vi har forud arrangeret arrangementet i pladen, er det godt at aftørre enden med et tørt serviet.

Opvasken af retterne er varieret. Vi vælger til dekorationsgenstande, der passer til skålen. De kan placeres i det eller behandles på en anden måde.

Regler for udsmykning af et fad:

- Vi bør aldrig dekorere en tallerken med noget, der ikke er spiseligt;

- Vi bør ikke overbelaste pladen med dekorationer - skålen er trods alt vigtig;

- Vi skal være forsigtige med størrelsen på dekorationen. Fadet skal være let at spise uden at fjerne dekorationen fra pladen;

Lad os ikke begrænse os til at dekorere citronskal eller drys med frisk persille. Vi har ubegrænsede muligheder.

Anbefalede: