Hvordan Man Laver En ægte Bruschetta

Video: Hvordan Man Laver En ægte Bruschetta

Video: Hvordan Man Laver En ægte Bruschetta
Video: Tre bruschetta | 3 Fantastiske opskrifter, du ikke har set før! | Jacob Jørgsholm 2024, September
Hvordan Man Laver En ægte Bruschetta
Hvordan Man Laver En ægte Bruschetta
Anonim

For at lave en ægte italiensk bruschetta skal du bruge tykt brød, helst fuldkorn. Brug ikke brød til brødristere. Skær brødet eller bagetten i to centimeter tykke skiver.

Du kan også gøre dem tykkere. Bages på den ene side i en gryde smurt med olie i 7 minutter. Det vigtige er at holde indersiden af brødet blødt.

Mens brødet bager, skal du skære et par tomater i terninger. Skræl to fed hvidløg. Fjern skiverne fra ovnen, lad dem køle af i et par minutter og gnid derefter undersiden med hvidløg.

Tilsæt salt og drys et par dråber olivenolie over. Sæt de skivede tomater på skiven, tilsæt lidt mere salt, tilsæt et par dråber olivenolie og et par basilikumblade og server.

En ægte italiensk frokost er utænkelig uden Caprese-salat. Navnet stammer fra øen Capri. Det tilberedes på bare fem minutter fra tomater, mozzarella, olivenolie, basilikum, eddike, salt og peber.

Hjemmelavet Bruschetta
Hjemmelavet Bruschetta

Skær tomaterne i skiver en halv centimeter tykke. Skær mozzarellaen i de samme skiver. Vask basilikum og adskil kronblade. I en stor flad plade skal du arrangere en krans af tomater på yderkanten og placere en krans af mozzarella på den.

Arranger de resterende tomater og mozzarella i en bunke midt på pladen. Drys hele salaten med basilikumblade. Tilsæt salt, peber, eddike og olivenolie.

Salaten skal spises, så snart den er tilberedt. Så er det mest lækkert, ellers risikerer du at mozzarella-cirklerne tørrer ud, såvel som tomaterne.

For at afslutte din italienske ekspressfrokost skal du tilføje et glas god rødvin, uden hvilken det simpelthen er utænkeligt at føle sig som en beboer i Middelhavet.

Anbefalede: