Ideer Til Kogt Påske

Video: Ideer Til Kogt Påske

Video: Ideer Til Kogt Påske
Video: ОЖИДАНИЕ или РЕАЛЬНОСТЬ! ИГРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2024, September
Ideer Til Kogt Påske
Ideer Til Kogt Påske
Anonim

Udover kozunaka og æg er en traditionel slavisk egenskab til påskebordet kogt påske. Den nemmeste måde er at forberede rå påske. Gnid gennem en sigte et kilo hytteost. Bland 100 gram creme fraiche med 150 gram sukker eller pulveriseret sukker.

Bland cottage cheese og sød fløde, bland godt og lad det stå i 1 time i kulden. Tilsæt derefter hakkede valnødder, kandiseret frugt og krydderier efter smag.

Bland godt og hæld i en passende form - helst med en lille bund og en bred top. Dæk med folie, læg en vægt, der presser påskekagen godt for at tage fuld form, og lad den stå i køleskabet i 12 timer.

Kogt kogt påske har en delikat smag og aroma. I en lille gryde hældes to kopper mælk, 2 rå æggeblommer og en halv kop sukker.

I et vandbad omrøres konstant, fortykkes blandingen og fjernes fra varmen. I den varme blanding tilsættes 50 gram creme fraiche, hakket kandiseret frugt, vanilje og blandes godt.

Derefter tilsættes 500 gram hytteost, der gnides gennem en sigte, konstant under omrøring. Rør indtil glat, hæld i en form, klem godt med en passende vægt og lad den stå i 6 timer i køleskabet.

Frugt påske
Frugt påske

Bagt kogt påske har en stærk smag og aroma. Pisk fem æggeblommer med en mixer, indtil de er hvide med en halv kop sukker. Tilsæt 100 gram creme fraiche og pisk igen.

Til den færdige blanding tilsættes 700 gram, der føres gennem en sigte eller søllehytteost, 1 spsk rom eller cognac, 5 spsk semulje, rosiner, valnødder, kandiseret frugt og krydderier efter smag.

Bland alt godt og overfør til en olieret gryde eller bageplade. Bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 40-50 minutter, indtil den er gyldenbrun. Server kølet.

Til påske er der behov for 500 gram hytteost, 2-3 æg, 200 gram creme fraiche, 100 gram pulveriseret sukker, mandler, rosiner. Hæld fløden i en gryde med en tyk bund og varme over svag varme.

Tilsæt ostemassen og rør indtil den er tyndere. Tilsæt endelig æggene et efter et og bland det til det er glat.

Kog over svag varme, omrør konstant for ikke at brænde.

Når det begynder at koge, skal du fjerne det fra varmen og placere gryden i en anden, større, fuld af is eller koldt vand og omrøres, indtil blandingen køler af.

Tilsæt pulveriseret sukker og vanilje. Hæld i en form, hvor du lægger fugtig gaze. Fold enderne af gasbindet og klem påsken med vægt. Lad det stå i køleskabet i 12 timer. Vend den på en passende tallerken før servering og pynt med rosiner eller syltetøj.

Anbefalede: