Lækker Middag Til Gæsterne

Indholdsfortegnelse:

Video: Lækker Middag Til Gæsterne

Video: Lækker Middag Til Gæsterne
Video: 130 gæster til lækker 3-retters middag og infoaften 2024, September
Lækker Middag Til Gæsterne
Lækker Middag Til Gæsterne
Anonim

Hvis du venter på gæster, overraske dem med lækre og sofistikerede retter.

En sådan skål er spaghetti med norsk sauce. Ingredienser: 200 gram spaghetti, 50 gram ost, 20 svampe, 2 tomater, 2 fed hvidløg, 1 løg, 30 ml hvidvin, 200 ml flydende fløde, 2 spsk smør, 2 knivspids ingefær, 2 knivspids muskatnød, halv tsk varm rød peber, salt efter smag.

Kog spaghetti i saltet vand, så deres kerne ikke koges. Finhak løg og hvidløgsfed.

Tomater koges med kogende vand, skrælles og skæres i små terninger. Svampene vaskes og skæres i mellemstore stykker.

Smelt smørret i en dyb stegepande og steg løg, indtil det bliver gennemskinneligt, tilsæt hvidløg og svampe og lad det simre i cirka tre minutter.

Tilsæt vinen og lad det simre i yderligere et halvt minut. Tilsæt tomaterne og krydderierne, rør og lad dem simre i et minut. Tilsæt fløde og gul ost, skåret i små terninger.

Saucen omrøres og koges, indtil den er fortykket. Den tilberedte spaghetti tilsættes til saucen, omrøres, og efter et minut er skålen klar.

Lækker middag til gæsterne
Lækker middag til gæsterne

En velsmagende og udsøgt ret, der er velegnet til gæster, er oksekødrullen med grøntsagssauce

Ingredienser: 600 gram oksekød, 120 gram bacon, 1 gulerod, 1 rød peber, 1 løg, dild og persille efter smag, 2 fed hvidløg, 2 spsk sennep, 2 spsk mel, stegeolie, salt og sort peber efter smag.

Kødet vaskes, tørres og skæres i halve som en kagepande, men ikke helt, og opløses som en bog. Dæk med en plastikpose og slå med den flade side af en kødhammer for at danne et stort rektangel.

Spred sennep på kødet og læg stykkerne hakket bacon på det. Kødet rulles ind i en tæt rulle og pakkes med tråd. Gnid med salt og peber og drys mel på alle sider. Steg i en dyb gryde på alle sider.

Rullen placeres i en bakke. Gulerødder, peberfrugter og løg rengøres, skæres i store stykker og placeres omkring kødet og hældes et glas kogende vand.

Bakken er dækket af et låg eller folie. Bages ved 200 grader i ovnen i en time. Derefter tages grøntsagerne ud, moses og fortyndes med stegesauce. Tilsæt dild og persille og finhakket hvidløg.

Anbefalede: