Store Kokke: Min Sai

Video: Store Kokke: Min Sai

Video: Store Kokke: Min Sai
Video: GÁI LỠ SAI ĐƯỜNG ( MV Official ) CA SĨ BĂNG NHI #GLSD #DP 2024, September
Store Kokke: Min Sai
Store Kokke: Min Sai
Anonim

Min Sai eller den storslåede kineser, som han er bedre kendt på tv, opdagede sit kald i en meget ung alder. Han tilbragte sin barndom i Ohio, hvor hans forældre ledede en kinesisk restaurant, og Mins kærlighed til restaurantvirksomhed blev født.

Intet i Min Sais liv er stærkt nok til at bryde hans lidenskab - hverken Yale University, hvor den storslåede kinesere dimitterede inden for maskinteknik eller hans stjernekarriere på det amerikanske nationale squashstuderende.

Hans beslutning om at forkæle sig med madlavning overraskede ikke hans forældre, fordi hans far troede, at han alligevel ikke havde færdighederne til at være ingeniør. I stedet hjalp det, han lærte på universitetet, kokken med at udvikle sin analytiske tænkning og gøre madlavning til det mest behagelige erhverv i verden.

I 1998 åbnede Min Sai sin første restaurant, Blue Ginger, i Massachusetts og imponerede straks kritikere i Boston. Kun et år efter oprettelsen modtog restauranten 3 stjerner fra Boston Globe og blev udnævnt til den bedste nye restaurant af Boston Magazine.

I begyndelsen af 2013 åbnede den storslåede kineser sin anden restaurant Blue Dragon - en asiatisk pub i Boston centrum. Menuen indeholder den typiske Min Sai-symbiose mellem asiatiske og vestlige retter. Restauranten blev naturligvis tildelt af magasinet Esquire som den bedste for 2013.

Min Sai
Min Sai

I sit køkken fører Min Sai os gennem de vigtigste varme saucer i det kinesiske, thailandske, koreanske og japanske køkken. Krydret løfter stemningen og øger stofskiftet.

Hot peber har mere C-vitamin end citroner, så de er en integreret del af alle retter fra den berømte kok. Velkrydret og den mest almindelige og iøjnefaldende skål bliver en spændende fristelse for sanserne. Derudover beskytter den Sambal-sauce, som Min Sai tilbyder, mod forkølelse og influenza.

Min Sai giver fødevarer fra hele verden et værdigt sted og kombinerer dem på uventede måder. Kompetent og tilbageholdt i æraen med høje kokke, tilbyder Min normalt opskrifter, der hovedsagelig indeholder kød, men serveres på en fantastisk måde takket være de aromatiske saucer.

Anbefalede: