Hvad Man Skal Lave Mad, Når Køleskabet Er Tomt

Video: Hvad Man Skal Lave Mad, Når Køleskabet Er Tomt

Video: Hvad Man Skal Lave Mad, Når Køleskabet Er Tomt
Video: "Russisk landshold" ud af køleskabet ))) 2024, September
Hvad Man Skal Lave Mad, Når Køleskabet Er Tomt
Hvad Man Skal Lave Mad, Når Køleskabet Er Tomt
Anonim

Det sker i alles liv, når der i hans hjem og især i køleskabet ikke er noget valg af produkter til en rigtig lækker middag.

Men da der er en vej ud af enhver situation, skal du kigge på hylderne i køkkenskabe og se godt på køleskabet. Pasta, korn, mel, æg, løg, kartofler.

I sig selv antyder disse produkter ikke, hvem der ved hvilken smag, men faktisk er det ikke helt sådan.

Det er dejligt, hvis du også finder en tørret gulerod. Kog en og en halv liter vand og læg den revne gulerod, ternede kartofler, salt, tilsæt krydderier efter smag.

Produkter
Produkter

Når kartoflerne er kogte, skal du tilføje pølser eller salami til suppen og som en sidste udvej - dåse fisk. Hvis du har ærter, skal du lave ærteflødesuppe.

Kog ærterne og gnid den gennem en sig sammen med det vand, den blev kogt i. Smag til med salt, og tilsæt stegte gulerødder og stuvede løg, som har skåret i skiver i panden med en skefuld mel.

En sådan suppe er meget velsmagende med crotons. Skær et par skiver gammelt brød i små terninger, drys lidt olie og lad det bage, indtil det er sprødt.

Hvis du har en halv pakke hakket kød tilbage fra prinsesser eller kødboller, skal du lave en særlig sauce til pasta, som sandsynligvis er uretfærdigt glemt på en hylde.

Dej
Dej

Steg hakket i en gryde og hak det i små stykker. I en anden gryde, der er lidt dybere, skal du stege to hoveder finhakket løg, tilsætte lidt smeltet ost og omrøre. Tilsæt hakket kød og en tomat eller en spiseskefuld tomatpasta og fortynd med varmt vand.

Hvis du kun har æg og kartofler, skal du rive kartoflerne, presse og blande med æg, salt og peber efter smag. Bland godt og dann kødboller. Steg og server med sauce eller ketchup.

Hvis du vil have noget sødt og kun har lidt mel, sukker og yoghurt, kan du lave gode kager. Bland en yoghurt med to spiseskefulde olie og en halv teskefuld sukker.

En halv teskefuld bagepulver, quenchet med eddike, tilsættes til denne blanding, mel tilsættes så meget som det absorberer. Rul dejen ud og bages i en smurt og melet form. Bages ved to hundrede grader i en halv time. Skær varmt og gør det til små firkantede cookies. Drys med pulveriseret sukker.

Anbefalede: