Lette Saucer Til Spaghetti

Video: Lette Saucer Til Spaghetti

Video: Lette Saucer Til Spaghetti
Video: The garlic butter pasta sauce that breaks ALL the rules | A ❤️letter to fusion pasta 🙊 2024, September
Lette Saucer Til Spaghetti
Lette Saucer Til Spaghetti
Anonim

Lækker og let er spaghettisauce med tomater, som har en rig smag og ikke er for fedtet. Varm to spiseskefulde olivenolie i en dyb stegepande, tilsæt rød peber, finhakket og finhakket løg.

Stev indtil blød og tilsæt to finthakkede hvidløgsfed, fire mosede tomater og 200 ml kylling bouillon.

Steg i fem minutter, tilsæt 4 spiseskefulde tomatpuré, en knivspids tørret basilikum og en knivspids oregano, salt efter smag. Omrør og kog indtil tykkelse i tyve minutter.

Den gule ostesauce er også let og hurtig tilberedning. Denne sauce er ikke kun egnet til spaghetti, men til alle typer pasta. Det gøres på ti minutter. I en lille gryde opvarmes 150 ml mælk uden kogning, tilsæt revet ost - ca. en kop og opvarm under konstant omrøring, indtil osten begynder at smelte.

Fjern gryden fra varmen, og fortsæt med at røre blandingen, indtil den bliver fløjlsagtig. Tilsæt sød rød peber, sort peber og salt efter smag. Rør om og server med spaghetti.

Spaghetti med basilikum
Spaghetti med basilikum

Den grønne spaghetti sauce er lys og behagelig. Det tilberedes ved at lægge fem fed hvidløg, 1 flok grønne løg, hakket i løs vægt og den revede skorpe af en citron i fødevareprocessoren.

Alt er finhakket og tilsæt 200 gram udstenede oliven, 3 spsk kapers og 1 lille peber, renset for frø.

Slib alt igen og tilsæt 3 kopper friske basilikumblade og 3 kopper persille. Alt er formalet til en homogen masse.

Inden saucen er klar, tilsættes saften af en citron, 1 kop revet parmesanost og 100 ml olivenolie. Mal alt igen og hæld saucen i krukker og opbevar i køleskabet. Varm spaghetti serveres med denne sauce og halvdele af cherrytomater.

Anbefalede: